KOCAELİ / GEBZE - Gebze Kirazpınar Ortaokulu

Gebze Kirazpınar Ortaokulu

Kirazpınar Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi No 74 GEBZE/KOCAELİ
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak, öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olayalara çok yönlü ve tarafsıf bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, liderleik özelliklerinin yanısra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağmaktır.
Öğretim Şekli :İkili
İlçe merkezinden okulumuza, toplu taşıma araçlarıyla ulaşılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Emlak Konutları ve TOKİ binalarına yakın gelişmekte olan bir bölgede yer almaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.