KOCAELİ / GEBZE - Gebze Kirazpınar Ortaokulu

Ekm

Öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere hazırlanan destek paketi "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" üzerinden erişime açıldı. Millî Eğitim Bakanlığı tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere kaynak çeşitliliğini artırma kararı aldı. Karar çerçevesinde her ayın ilk haftası hazırlanan destek paketi açıklanacak. İlkokul 2. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerin uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını da telafi edebilmek için kapsamlı yardımcı kaynak destek paketi hazırlanacağını kaydeden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5000 soruluk ilk paketin erişime açıldığını belirtti.

May

LGS öncesi öğrencilerimizin sınav heyecanını yenmeleri ve prova yapmaları için deneme sınavı yapıyoruz.

May

Nis

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda;
  • Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00'den itibaren başlayacaktır.

• Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir.
    Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Nis

LİNKE TIKLAYARAK  DOSYAYI İNDİREBİLİRSİNİZ...

Nis

Okulumuz rehber öğretmeni tarafından öğrencilerin lise türleri hakkında farkındalık kazanmaları amacıyla LİSE KORİDORU isimli pano hazırlanmıştır.

Nis

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan beşinci soru paketi öğrencilerin kullanımına sunuldu. Nisan ayı örnek soruları ile beraber bugüne kadar 1.060 örnek soru, 8. sınıf öğrencilerinin erişimine açılmış oldu.

Nis

Bu yıl Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında  6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek merkezî sınavın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Kariyerime Adım Adım Projesi kapsamında lise türlerinin tanıtımına yönelik broşür hazırlanmıştır. Broşürü linke tıklayarak indirebilirsiniz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında düzenlenen şiir yarışmasinda ilçe birincisi olan öğrencimiz Mümine KEÇECİ'ye okul müdürümüz Bahattin KÖSEOĞLU tarafından plaket takdim edildi.

Mrt

25-31 Mart tarihleri arasında yapılacak olan sınavlarda öğrencilerimiz ekli listede yayınlamış olduğumuz listeye göre oturacaklardır.